Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2007

Καφρίλες

Πιθανότατα θα μου πείτε "Τι μας λες τώρα;! Σιγά το νέο!".

Το Σάββατο ήμουν στη Σκουφά και συγκεκριμένα σε γνωστή κάθετο - πεζόδρομο. Κόσμος αρκετός όχι όμως τόσος πολύς ώστε να μη χωράς να περάσεις και να μην προλαβαίνουν να σε εξυπηρετήσουν.

Γνωστό μαγαζί - θα το καταλάβετε και από τα παρακατω. Περιμένουμε στο δρόμο να έρθει κάποιος να του δώσουμε παραγγελία. Μάταια. Βλέπω κάποιον και το φωνάζω μου απαντά "Σε λίγο..." και με προσπερνά. Στη συνέχεια με ξαναπροσπερνά και με ξαναπροσπερνά και ξανά... Προλαβαίνω την απάντησή σας. Δεν πηγαινοέφερνε ποτά. Αγνάντευε τις περισσότερες φορές και κάποιες πήγαινε και ποτά σε παρέες. Του το ξαναλέμε. "Πέιτε στο παιδί εκεί...". Αυτό το "παιδί" ουσιαστικά ήταν υπεύθυνος για το άλλο τμήμα του μαγαζιού - πεζόδρομου. Πάω λοιπόν στο παιδί και τον ρωτώ ευθέως "Να σου πω τι θέλω ή να πάω στο μπαρ;" και προφανώς με έστειλε στο μπαρ. Εκεί με εξυπηρέτησαν.

1 ουίσκι + 1 μαργαρίτα = 18,5 Ευρώ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ καταλήγω: Ήμαρτον πλέον με τους κάφρους της Σκουφά!!!!. Υπάλληλοι που σε έχουν γραμμένο και σε κοιτούν αφ' υψηλού λες και είναι τίποτα διασιμότητες. Πληρώνεις τα ποτά για σαμπάνια και κάθεσαι στον πεζόδρομο ή στο πεζοδρόμιο. Μη μας κάνετε και χάρη!!!!!!!!!!

Δεν πάτε να ...$#%$#%

Έχει χάρη που ο Ιπποπόταμος ήταν κλειστός!!!!!

2 σχόλια:

Christia είπε...

Εγώ σου έλεγα από την αρχή να φύγουμε αλλά δεν με άκουσες...! Ήθελες Σκουφά και ορθοστασία και χαλαρουίτα και μόλις άδειασε σκαμπό δεν αντιστάθηκες...

Panagiotis Bouros είπε...

Για λίγο κάθησα!!!! Να ξαποστάσω...