Δευτέρα, Ιουλίου 30, 2007

Castillo

Καλή επιτυχία στη νέα σου ομάδα!

Προσωπική μου άποψη ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ το οποίο θα πληρώσει πιθανόν ο Ολυμπιακός και ο ίδιος ο Καστίγιο.

Το αφήνουμε να φύγει ενώ έχει 10 χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά του! Δεν ξέρω ποιος φταίει τελικά. Τα 15 εκατ. Ευρώ νομίζω ότι δεν είναι αρκετά για ένα παίχτη που είναι Ολυμπιακός γιατί γουστάρει.

Ήρθε 15 χρονών στον Ολυμπιακό. Μεγάλωσε σ' αυτήν την ομάδα. Πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά και δύσκολος χαρακτήρας. Όσο και αν κάποιοι δεν τον γούσταραν για το χαρακτήρα του, δεν μπορούν να μην αναγνωρίσουν το ταλέντο και το πάθος του. Τώρα τον ξεπουλάμε. ΔΙΑΦΩΝΩ!


ΚΡΙΜΑ

3 σχόλια:

Javatzis είπε...

Διαφωνώ μαζί σου. Ο Καστίγιο είτε φέτος είτε του χρόνου θα έφευγε από τον Ολυμπιακό.Για αυτό έκανε καλό Κόπα Αμέρικα.Επειδή είναι παιχταράς αποκλείεται να έμενε για 10 χρόνια.
15 Εκ. δεν είναι ξεπούλημα μην τρελαθούμε. Ποτέ ξανά ελληνική ομάδα δεν πήρε τόσα λεφτά για να αποδεσμεύσει παίκτη. επιτέλους ο Ολυμπιακός πουλάει παίκτη, και δεν τον αποδεσμεύει.
Το μόνο κρίμα είναι πως δεν τον πήρε κάποια μεγάλη ομάδα, όπως ο ίδιος ήθελε.
Δηλαδή αν φέρει κάποιο παιχταρά στη θέση του (Λόβ ή Ρικέλμε) μας χαλάει;

Internaut είπε...

Δες το από την άλλη.
Αν δεν μπορείς να τον κρατήσεις, διώξ'τον.

Για μένα το λάθος είναι του Καστίγιο. Ναι είναι παιχταράς, αλλά...
Είναι 23 χρονών και έχει κάνει μόνο μία πραγματικά καλή χρονιά,την περσινή, στην οποία ξεχώριζε σαν τη μύγα με στο γάλα. Πριν από 6 μήνες έκανε ανανέωση συμβολαίου. Και τώρα μετά από τις καλές του εμφανίσεις (5 τον αριθμό) του έκαναν πρόταση διπλασιασμού αποδοχών.

Από τη στιγμή που την απορρίπτει ως λίγη, αποδέχεται πρόταση από Ουκρανία για τα λεφτά της και δεν την ψάχνει σε Ισπανία, Αγγλία, μου δείχνει οτι το ότι λέει πως θέλει να παίξει μπάλα σε ανώτερο επίπεδο είναι μπαρούφες.

Καλά κάνει και ζητάει καλά συμβόλαια. Είναι η στιγμή του. Πάει σε μία καλή ομάδα, πάει σε μία ομάδα επιπέδου Champions League.
Αλλά δε ροσκάρει να δείξει τι αξίζει και πιο πέρα.

Και ο Ολυμπιακός, όχι απλώς τον πούλησε, τον μοσχοπούλησε. Και εάν φέρει έναν πολύ καλό ποδοσφαιρστή σε θέση που πονάει, είναι κερδισμενος

Ανώνυμος είπε...

Αναμφισβήτητα ο Νέρυ, το μόνο που επιδίωκε το τελευταίο χρόνο ήταν τα φράγκα. ΜΟΝΟ.
Θα πήγαινε και στην Αντίσα Μπέμπα προκειμένου να καρπωθεί τα 12 εκ. ευρώ.
ΔΕΝ υπάρχουν πλέον παίκτες που παίζουν για τη φαννέλα, ξεχάστε το.
Υπάρχουν παίκτες που προσποιούμενοι ότι είναι "τρελοί γαύροι", "βάζελοι" ή οτι άλλο θες, εκμαιεύουν τεράστια ποσά, αναίτια, προς τέρψην, των αδιόρθωτων(εμείς είμαστε αυτοί!!).
Δε τα λέω αυτά μόνο για το Καστίγιο, για το κάθε Καστίγιο μιλάω.
Ηθοποιοί είναι οι άνθρωποι και οι εξαιρέσεις ελάχιστες.