Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2007

Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Το γήπεδο είχε μία ομάδα και αυτό φάνηκε μετά το 1-1 και κυρίως μετά το 2-1. Συμφωνώ με τα λεγώμενα του Πανούτσου.

Και φυσικά χάρηκα και πανηγύρισα τα γκολ. Φοβερός ο Galletti για άλλη μια φορά. Πολύ καλοί ήταν οι Ledesma, Lua Lua, Στολτίδης, Kovacevic. Αλλά...

Άμυνα σκατά! Και προσέξτε αν χαιρόμαστε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα προφανώς) επειδή νικήσαμε τον ΟΦΗ που έπαιζε με την άμυνα στο κέντρο, τι θα πρέπει να κάνουμε που η ίδια η ομάδα μας έβαλε δύο γκολ και έχασε ένα "άχαστο".

Δε γκρινιάζω για να γκρινιάξω. Μ' άρεσε ο Ολυμπιακός, αλλά μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. ΚΑΙ εδώ είναι που πρέπει να κάνει κάτι και ο Takis (αν μπορεί).
Το θέμα μας είναι ο Ολυμπιακός να παίζει όπως πρέπει κάθε φορά. Να πατήσει τον ΟΦΗ, αλλά να μην παίζει τόσο συντηρητικά με ΠΑΟ και Λάτσιο! Προφανώς συντηρητικά θα ξεκινήσει και με Βέντερ αλλά αν δει ότι μπορεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση να το κάνει. Γενικά το ζητούμενο είναι όμαδα με "αντανακλαστικά" και προσαρμοστικότητα.

Κλείνω με τα λόγια του Πανούτσου:
"«Είδατε, ρε, που τα λέγαμε; Επαιξε ο Ολυμπιακός με δύο στην επίθεση και τον ξέσκισε τον ΟΦΗ. Ας παίξει έτσι και με τη Βέρντερ και θα δείτε τι θα πάθουν οι Γερμανοί». Τίποτα δεν θα πάθουν οι Γερμανοί. Αντίθετα, αυτός που θα κινδυνεύει να πάθει θα είναι ο Ολυμπιακός, που έτσι και νομίσει ότι η Βέρντερ είναι ΟΦΗ, εύκολα θα βρεθεί στη θέση του δεύτερου."

Υ.Γ. Χρωστώ ένα post για τις μεταγραφές στον adamo και κυρίως για το Galletti, που ειναι καταπληκτικός και γιατί γκρίνιαζα όταν χάσαμε το Rommendahl.

Δεν υπάρχουν σχόλια: