Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2008

Galatasaray/Άρης

Δύο διαφορετικά παιχνίδια με ίδιο όμως αποτέλεσμα!

Παιχνίδι με Galatasaray:

Και το ότι γράφω δύο τρεις γραμμές είναι σπατάλη φαιάς ουσίας! Στο γήπεδο δεν υπήρχε Ολυμπιακός! Υπήρχε ένα φάντασμα με ερυθρόλευκα που στο τέλος κόντεψε να κλέψει την ισοπαλία από μία αντίπαλο όχι ιδιαίτερα καλή, αλλά καλύτερη από τον Ολυμπιακό τη συγκεκριμένη ημέρα. Τι να πρωτοπεί κανείς; ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι η έλλειψη μέσων! Τραγικός ο Πατσατζόγλου, τραγικός ο Άντζας. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αλλάξει μία πάσα στο κέντρο.


Παιχνίδι με Άρη:

Αρκετά καλός και δημιουργικός στην αρχή του παιχνιδιού και σε κάποια διαστήματα, αλλά στο τέλος 1-0. Ο Belluschi έκανε κάποια εγκληματικά λάθη τα οποία δε στοίχισαν γιατί απλά ο Άρης δεν ήταν ικανός, ψύχραιμος ή ό,τι άλλο θέλετε για να τα εκμεταλλευτεί! Γιατί δεν μπήκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος στην αποστολή;


ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
  1. Τρομερά προβλήματα στο κέντρο και τους κόφτες. Ο Στολτίδης είναι μεγάλος σε ηλικία και κάποια στιγμή δε θα μπορεί να ανασάνει. Ο Dudu δεν μπορεί μόνος του. O Γ. Παπαδόπουλος είναι μία λύση αλλά χρειάζεται και μία ακόμα μεταγραφή. Κείνο το παλικάρι από τον Αστέρα Τρίπολης γιατί δεν παίζει στον Ολυμπιακό; Άντζας μόνο για center back. Πατσατζόγλου μόνο για 3ος αμυντικός χαφ και αν...
  2. Ο Ολυμπιακός κάνει με το Diogo το ίδιο λάθος που έκανε και με το Giovanni. Ο Diogo ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καθαρόαιμος φουνταριστός. Είναι πολύ καλός για να έρχεται πίσω ή δίπλα από τον κύριο -τύπου Kovacevic- επιθετικό. Διαφορετικά καταστρέφεται τρώγοντας ξύλο.
  3. Μου φαίνεται κερδίσαμε δυο τρεις αγώνες και ξεχάσαμε τα πραγματικά προβλήματα. Το ότι νικήσαμε ΑΕΚ, Νόρτσελαντ και κάποιες θεωρητικά λιγότερες ισχυρές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα δε σημαίνει ότι δεν έχουμε κενά!
  4. Χρειαζόμαστε αριστερό χαφ. Ο Leto δε θα γίνει ποτέ Djordjevic πιθανότατα γιατί δεν μπορεί ή επειδή δε θέλει.

4 σχόλια:

adamo είπε...

Ο Καρντόζο δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, ενώ για τον ίδιο λόγο θυμίζω πως δόθηκε δανεικός και ο Λεντέσμα.

Panagiotis Bouros είπε...

Ναι αλλά πώς "γέμισε" το κενό στα αμυντικά χαφ; Εντάξει θέλαμε Έλληνα ή κοινοτικό και όχι ξένο. Πήραμε όμως κάποιον;

Ο Dudu δεν είναι καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, τύπου Καρντόζο ή Λεντέσμα.

Panagiotis Bouros είπε...

Μανιάτης από τον Πανιώνιο;

coby είπε...

Γιατί όχι και ο Μάκος του Πανιωνίου;