Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2007

Rommendahl

Τι είναι αυτό το σήριαλ πάλι;

Δηλαδή ο ετών 28, εν ενεργεία διεθνής της εθνικής Δανίας με πολλές συμμετοχές στην Premiership μας πέφτει λίγος;!!! ΘΑ τρελαθούμε τελείως! Τον έχουν στο περίμενε γιατί θέλουν να δουν τον Άρτσε από το Μεξικό και το Μοϊντάνι από τη Μπόκα. Και ίσως ο Μοϊντάνι από τη Μπόκα να λέει κάτι ο άλλος πάλι τι φρούτο είναι; Βερμούδα ή Μπόχα;

ΕΛΕΟΣ πια. Ο Rommendahl είναι πάρα πολύ καλός παίχτης. Θα καλύψει επάξια το κενό του Γιαννακόπουλου. Πάρτε τον πριν πάει αλλού και σας ΜΟΥΝΤΖΩΝΟΥΝ όλοι στην Ελλάδα. Εκτός αν διαβλέπετε -το φοβερό scouting team του Ολυμπιακού (!)- ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα για τουρισμό! Αλήθεια ποιος Δανός ήρθε στην Ελλάδα για τουρισμό; Ο Κρίστενσεν, ο Χέντρικσεν;

Είμαστε ο Ολυμπιακός από το Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι η Μπαρτσελόνα για να έχουμε στο περίμενε 1 μήνα παίχτες επιπέδου Rommendahl.

5 σχόλια:

Javatzis είπε...

Αν καταφέρουν να τον χασουν θα είναι μεγάλη ντροπή!

Panagiotis Bouros είπε...

Έχει καταντήσει πλέον γελοίο! Είναι πολύ καλός παίκτης!

Javatzis είπε...

Από οτι ακούγεται, Ρόμενταλ τέλος. Τώρα πάνε να πάρουν τον Γκαλέτι στη θέση του...Προτιμώ τον Δανό που είναι και πιο φτηνός. Άσε που όντως οι Δανοί όντως δεν έρχονται για τουρισμό.
Εκτός βέβαια αν ετοιμάζουν κάτι πολύ καλύτερο που δεν νομίζω. Είδωμεν...

Panagiotis Bouros είπε...

Τίποτα καλύτερο δεν ετοιμάζουν... Δεν ξέρουν τι θέλουν και δεν ξέρουν πώς να κάνουν αυτό που θέλουν. Ο Ρόμενταλ ήταν η καλύτερη κίνηση που είχαν κάνει μέχρι τώρα.

ΑΠΛΑ αποδεικνύεται αυτό που λέω σε προηγούμενο post: ο ποδοσφαιρικός -και όχι μόνο- Ολυμπιακός δεν έχει οργάνωση. Ό,τι να 'ναι και όπως να 'ναι. Καφρίλες.

adamo είπε...

Περιμένω post για τον Γκαλέτι