Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Ας μάθει κάτι ο Ολυμπιακός...

από αυτό το στραπάτσο!

Πάντως αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός πραγματικά το μηδένισε το κοντέρ. Πιο κάτω δε γινόταν να πάει αυτήν την περιόδο. Πιστεύω ότι αυτός ο Ολυμπιακός με όποιον και να έπαιζε για όποια διοργάνωση θα έχανε. Οι ευθύνες βαρύνουν όλους τους εμπλεκόμενους αλλά όχι το ίδιο.
  • Η ομάδα δεν είχε τους παίχτες που έπρεπε να έχει όταν έπρεπε. Τι να τον κάνω το Diogo και τον Dudu όταν ο πρώτος δεν μπορεί να παίξει σε κανένα από τα παιχνίδια με την Ανόρθωση, ενώς ο δεύτερος έπαιξε σε μισό. Και πώς να έπαιζε στον πρώτο όταν είχε έρθει εκείνες τις μέρες στην ομάδα. Πού είναι το αμυντικό χαφ; Ποιος κόβει στο κέντρο της ομάδας; ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ! Το μοντέλο ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!
  • Η ομάδα ήταν ένα σκορποχώρι. Δεν είχε πλάνο για να πετύχει αυτό που χρειαζόταν. Ο Valverde δε δούλεψε με την ομάδα αρκετά στο καλοκαίρι. Εν μέρει είναι λογικό. Οι διεθνείς έλλειπαν για το ευρωπαϊκό. Κάποιοι παίχτες ήταν να φύγουν και καινούριοι δεν ήρθαν. Με ποιους λοιπόν να δουλέψει; Και βεβαίως εκανε λάθη σ' αυτά τα δύο παιχνίδια...
  • Σε αυτές τις αναμετρήσεις οι μεγάλοι παίχτες παίρνουν το παιχνίδι πάνω τους. Ωστόσο αυτό δεν έγινε ούτε στην Κύπρο ούτε χθες. ΕΠΙΣΗΣ ορισμένοι παίχτες είναι εκτός τόπου και χρόνου ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν λόγω ηλικίας.
Το λοιπόν ήρθε η ώρα να παίξουμε στο CL των μικρών. Αν όμως η ομάδα δε δέσει, δε γίνει πραγματικά ομάδα, δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

ΔΕ νομίζω ότι λύση αποτελεί η απόλυση του Valverde.


ΥΓ. Πάλι γυαλιά καρφιά! Γιατί; ΕΛΕΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: