Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2008

Ούτε γι' αυτό!

Πολλοί διαφωνούν με τις τηλεοπτικές σειρές που μας έρχονται από την Αμερική. Εξίσου πολλοί -μάλλον και περισσότεροι- διαφωνούν με ταινίες ειδικά του Hollywood. Πολλές φορές νομίζω ότι η λέξη "αμερικανιά" ταιρίαζει σε παραγωγές είτε του Hollywwod είτε των αμερικανικών καναλιών!

ΑΛΛΑ εκεί όμως που βγάζω το καπέλο στους Αμερικάνους είναι στην επιλογή των ηθοποιών! Πραγματικά πολλές φορές οι ρόλοι δίνονται στους κατάλληλους ηθοποιούς. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ όμως είναι ότι ακόμα και οι μικροί ρόλοι παίζονται από ανθρώπους που μπορούν να πουν μία αράδα πειστικά!

ΕΛΕΟΣ πια με τα πρώην μοντέλα και τους ατάλαντους "ηθοποιούς" που μας έχουν κατακλίσει στην Ελλάδα! ΥΠΑΡΧΟΥΝ άνθρωποι που δεν είναι ικανοί να πουν πέντε λέξεις καλά! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ! Και μάλιστα πολλές φορές δεν παίζουν μικρούς ρόλους αλλά και πρωταγωνιστικούς!

Προτείνω:
  • οι σειρές, ταινίες κλπ στις οποίες παίζουν αυτά τα "αστέρια" να προβάλλονται μόνο το καλοκαίρι και μάλιστα τις πιο ζεστές ημέρες. Η κρυάδα που βγάζουν θα είναι οφέλιμη και για την τσέπη μας και για το περιβάλλον! ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: