Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2008

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν πολύ καλύτερος απ' ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό άλλωστε και κέρδισε! Για την ακρίβεια σε εκείνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟ ήταν πολύ μέτριος και πολύ αμυντικά στημένος. Σε σημεία:

  • Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Diogo και να μπορέσουμε για λίγα χρόνια, πριν πάρει μεταγραφή, να τον χαρούμε! Diogo! Diogo!
  • Άλλη ομάδα με Djordjevic! Αν ο Leto θέλει κάποια στιγμή να παίξει σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, ας δει πώς παίζεται η θέση. "Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα!" που λέει και ο Αλεφαντος!
  • Λίγα πράγματα από Galletti και πάλι αλλά ακόμα πιο λίγα και από το Belluschi - όσο έπαιξε!
  • Κάποιοι λένε ότι ο Domi στα 4 παιχνίδια, παίζει 1 καλό και 3 μέτρια έως κακά. Πάντως σε αυτό ήταν πολύ καλός!
  • Ο Πατσατζόγλου παρότι ήταν κακός στην αρχή του παιχνιδιού κατάφερε να σώσει ένα γκολ και να βάλει ένα! Μετά από αυτά ανέβηκε η ψυχολογία του και ήταν καλύτερος.
  • Δε θα ασχοληθώ με τα μπουνίδια και το ξύλο που τρώει ο Diogo, όπως και με τη γκρίνια και τις μπηχτές των "αντικειμενικών" δημοσιογράφων!

2 σχόλια:

coby είπε...

# o Galleti χθες ήταν ουσιαστικός κατά τη γνώμη μου. Απλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω για να φανεί περισσότερο.
# ο Domi που λες είναι ειδική περίπτωση. Κάθε καλοκαίρι είναι στην έξοδο από την ομάδα και κάθε Νοέμβρη είναι βασικός και αναντικατάστατος! Προφανώς ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που του δίνει ο εκάστοτε κόουτς, και επιπλέον πάντοτε δουλεύει σα σκυλί στις προπονήσεις (όπως λένε και γράφουν όλοι οι ρεπόρτερς του Θρύλου).
# σιχτίρι με τον Μίνο στην αθλητική Κυριακή. Ο Garcia το έπαιξε Tyson με σάκο του ποξ τον Diogo, και ο ξεφτίλας ο Μίνος μιλούσε για μια φάση πριν από 3 λεπτά με κίνησ του χεριού του Diogo πάνω στη φάση. ΕΛΕΟΣ, πότε δηλ. θα πάρει επιτέλους κόκκινη όποιος σακατεύει τον Diogo;

coby είπε...

# επιπλέον (μιας και ξέχασα να το γράψω πριν) για μια ακόμα φορα χθες αποδείχτηκε ότι μετά τον Τζόλε το χάος. Τζόλε δε θα ξαναβρούμε