Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2008

Βίοι αντίθετοι

Άλλο ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός και άλλος ο μπασκετικός.

Το παραπάνω είναι πραγματικά μεγάλη αλήθεια.

Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός μπήκε στο Καυτατζόγλειο και νίκησε γιατί έπρεπε (βαθμολογικά χρειαζόταν να κρατήσει τη διαφορά από τους διώκτες του) και γιατί είναι καλύτερος από οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι ότι η νίκη συνοδεύτηκε από πολύ καλή απόδοση - τούλαχιστον στο πρώτο ημίχρονο το οποίο είδα. Οι "αντικειμενικοί" θα τρέξουν να πουν για τη δυναμικότητα του Ηρακλή και το στήσιμό του στο γήπεδο. Ναι ο Ηρακλής δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο το Σάββατο. Αλλά οι "αντικειμενικοί" πρέπει να θυμηθούν τι έκανε ο Ηρακλής παίζοντας στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό με αντίστοιχο στήσιμο. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά έπαιξε τόσο καλά εκτός έδρας και ελπίζω όχι και τελευταία. Πάντως η συνέχεια είναι δύσκολη και χρειάζεται προσπάθεια.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός ήταν πολύ μέτριος. Η διαιτησία παρότι νομίζω ότι "έπνιξε" καναδυό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού - πάντως έκανε λάθη και κατά του Παναθηναϊκού- δεν είναι υπέυθυνη για το αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε πάρα πολλά λάθη. Μάλιστα τα λάθη αυτά έγιναν από έμπειρους παίκτες όπως ο Παπαλουκάς που φάνηκε να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι που πραγματικά έπρεπε. Έχουμε ψωμιά ακόμα στο μπάσκετ...

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παίζει κατά τη γνώμη άσχημο μπάσκετ, αλλά λόγω Pekovic καλύτερο από πέρσυ. Το "γύρω γύρω όλοι βαράμε τρίποντα" δεν αλλάζει εύκολα. ΑΔΙΑΦΟΡΩ αν είναι αποτελεσματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: